Skicka en floristbunden bukett

Under “Kampanjer, nyheter, presenttips m m” får du information om förmånliga kampanjer o dyl. Emellanåt presenteras utvalda presentartiklar, blomsterarrangemang eller en e-butik lite närmare. Informationen innehåller reklamlänkar.

Låt floristen skapa

 

Färgglad, festlig bukett. Låt floristen skapa!
Låt floristen skapa en festlig bukett att fira jubilaren med! Välj mellan tre storlekar och fyll i dina egna önskemål om färgval om du så önskar. Blommor passar i alla situationer då någon ska uppvaktas! Prova Florister i Sverige, en nytänkande blomsterförmedling på nätet som växer sig större och större för varje dag.

Skicka blomsterbud via Florister i Sverige! Så här går det till:

  1. Välj ut en blombukett i onlinebutiken. Flera buketter erbjuds i tre olika prisnivåer. Ju högre summa du väljer, desto fylligare blir den bukett du skickar. Du kan också välja blommor ur “Floristen skapar-konceptet” (se bildexempel ovan)
  2. Klicka dig vidare
  3. Fyll i aktuell leveransadress och önskat leveransdatum
  4. Klicka på “Sök butik”
  5. En lista över blomsteraffärer som kan anlitas för ditt blombud visas. Kryssa i den butik du vill använda dig av. På större orter kan du välja mellan minst två butiker (ofta fler), medan mindre orter för det mesta enbart erbjuder en butik. Varje blomsteraffär har sin egen budavgift. Har du tur hittar du en affär med låg budavgift!
  6. När du valt blomsteraffär: om du vill, välj till en tillvalsprodukt (t ex cellofan, ett gosedjur, choklad, en vas, ett fint kort)
  7. Gå till kassan, fyll i alla uppgifter som behövs, välj betalsätt och slutför din beställning.
  8. Klart!

Din generösa gåva kommer garanterat att uppskattas!

Tips: Den 8:e november är det dags att fira FAR på FARS DAG. Varför inte gratulera honom med ett fång vackra blommor? Skicka dem med bud från Florister i Sverige!

Observera att de produktbilder som visas på Florister i Sverige är exempelbilder på hur slutresultatet kan komma att se ut. Variationer förekommer, beroende på säsong och tillgänglighet. Florister är fenor på att skapa fantastiska blomsterkreationer och det brukar blir riktigt bra!

 

-> till butiken <-

Bukett med blandade blommor i rosa. Skicka dem med ett blombud från Florister i Sverige!
Som en dröm i rosa är den här ljuvliga buketten! Välj mellan tre olika storlekar. Skicka blommorna med ett blomsterbud från Florister i Sverige och gör någon riktigt glad!

 

SKICKA BLOMSTERBUD OCH GÖR NÅGON GLAD

BESTÄLL ENKELT ONLINE