Sprid glädje med Rosa Bandet-blommor

Under “Kampanjer, nyheter, presenttips m m” får du information om förmånliga kampanjer o dyl. Emellanåt presenteras utvalda presentartiklar, blomsterarrangemang eller en e-butik lite närmare. Informationen innehåller reklamlänkar.

Bidra med en slant till cancerforskningen

En vacker blomsterdekoration med blommor i rosa färgtoner; hortensia, prärieklocka och eukalyptus. Väljer du att skicka de här blommorna skänker du 30 kr till Cancerfondens viktiga forskningsarbete. Rosa band finns att köpa som tillval (pris 40 kr). Beställ dekorationen i Interfloras e-butik – skicka den med bud!

Skicka Rosa Bandet-blommor med bud

-> beställ Rosa Bandet-blommor här!

Nu kan du skicka grymt fina Rosa Bandet-blommor via Interflora. I samarbete med Cancerfonden erbjuder de flera buketter och blomsterdekorationer med blommor i olika rosa färgtoner.

När du beställer en Rosa Bandet-bukett eller Rosa Bandet-dekoration går 30 kr av blomstervärdet till Cancerfonden. Om du vill kan du beställa ett rosa band som tillval till ett pris av 40 kr.

Gör någon glad med ett fång blommor samtidigt som du skänker en slant till välgörenhet och forskning!

PS: du har säkert inte missat att det är Fars Dag söndagen den 8:e november. Varför inte skicka ett fång rosa blommor i farsdagspresent?

-> beställ Rosa Bandet-blommor här!

Budavgift: 99 kr

Med reservation för eventuella justeringar i Interfloras utbud och villkor.

Sprid glädje med ett blomsterbud


FLER PRESENTTIPS FÖR DIG SOM VILL
SKICKA EN GÅVA DIREKT TILL MOTTAGARENS ADRESS:

Vill du ge en personlig gåva till någon när och kär? Spana in Medgravyr!

-> beställ personliga presenter med gravyr här!